Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

Etter at Toronto Maple Leafs tapte påfølgende spillrunder, falt lagets poeng fra første i ligaen til syvende. NHL Northe Alliance Edmonton Oilers og Winnipeg Jets fikk raskt tak i Toronto Maple Leafs 'poeng, og poengforskjellen mellom dem ble stadig mindre. Styrken til Winnipeg Jets har kommet tilbake denne sesongen, og de er håpefulle om at de kan gå videre til sluttspillet igjen. Winnipeg Jets drakt er ikke kjent av mange mennesker, de har gått gjennom mange flyttinger og navneendringer.

Winnipeg Jets har ikke vunnet Stanley Cup eller League Championship-troféet så langt, og laget er ivrig etter å få et æresymbol. For øyeblikket har Edmonton Oilers 'poeng tatt igjen de 40 poengene til Toronto Maple Leafs, og de to lagene har igjen blitt de største konkurrentene. Salget av Toronto Maple Leafs drakt og Edmonton Oilers drakt har gått mye ned gjennom årene, og mesterskapstroféene deres har ikke blitt vunnet igjen.

Det opprinnelige fødestedet til ishockey i Canada har gradvis blitt erstattet av USA, og lagene som er utviklet der, har fått sterkere styrke. Det er for tiden ikke noe kanadisk lag blant NHLs mest potensielle lag. De er Vegas Golden Knights, New York Islanders og Colorado Avalanche. Siden Montreal Canadiens vant Stanley Cup i 1993, vant American League de siste 28 årene.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 201 تاريخ : شنبه 30 اسفند 1399 ساعت: 22:17

I den nye runden med NHL-kamper ble ett lag scoret null av motstandee. De var New York Rangers som slo Philadelphia Flyers 9-0. I dette spillet vant New York Rangers, og de brøt også laghistorikkrekorden på 8 mål. Philadelphia Flyers mistet sin første store poengsum til New York Rangers, og de måtte gå tilbake og reflektere dypt over det.

I dette spillet fikk Mika Zibanejad den høyeste personlige poengsummen. Mika Zibanejad scoret flere mål og sendte 3 assist, 6 poeng i et enkelt kvartal, en ny rekord for NHL-scoring i et enkelt kvartal denne sesongen. Mika Zibanejad har hatt på seg New York Rangers drakt i snart fem år, og kontrakten hans utløper neste år. 27 år gamle Mika Zibanejad går i nr. 93- hockey trøye. Han håper å få lagets kontraktforlengelse etter hardt arbeid.

De nåværende resultatene til New York Rangers er ikke gode, de er rangert som tredje fra bunnen i Østkonferansen. Som et av de opprinnelige seks lagene, New York Rangers, har lagets ytelse vært på et lavt nivå de siste ti årene. Motstanderen New York Rangers vil møte i neste kamp er Washington Capitals. Hvis laget kan vinne i det spillet, tror publikum at de vil ha en dypere forståelse av styrken sin.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 198 تاريخ : جمعه 29 اسفند 1399 ساعت: 17:55

Den siste kampen mellom Pittsburgh Penguins og Boston Bruins var veldig spennende, og begge sider kjemper om tredjeplassen i Østkonferansen. I den første runden av de to lagene beseiret Pittsburgh Penguins Boston Bruins 4-1. I dette spillet scoret Pittsburgh Penguins effektive mål i hver lenke. Boston Bruins har alltid vært et av de sterke lagene i Easte Conference, så etter seieren i spillet var spillee veldig glade for å kysse sine Pittsburgh Penguins drakt for å uttrykke glede.

Etter at Boston Bruins mislyktes i første runde, gjorde laget en dyp gjennomgang. I den andre runden av kampen mellom de to sidene beseiret Boston Bruins Pittsburgh Penguins 2-1, og de motarbeidet motstanderens strategi. Etter seieren i spillet klemte spillee på banen i Boston Bruins drakt hverandre. Det ser ut til at de har lyktes i forskningen i forrige spill.

Boston Bruins er et veldig bra lag, og de har alltid en god opplevelse i spillet. Mange ganger hvis de ikke klarer det første spillet med dette laget, vil de alltid slå rytteren i neste kamp. Styrken til et lag er å lære bedre erfaring i å stadig miste spill, reflektere over lagets mangler og motstanderens svakheter og formulere bedre spillstrategier.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 195 تاريخ : چهارشنبه 27 اسفند 1399 ساعت: 18:34

Etter disse NHL-sesongene falt Saint Louis Blues fra førsteplass til tredjeplass. Prestasjonen til Vegas Golden Knights denne sesongen blir mer og mer stabil. I denne omgangen slo de Saint Louis Blues 5-4. For tiden er Vegas Golden Knights først i Weste Conference, og laget har 17 seire og 7 tap.

I dette spillet spilte Saint Louis Blues og Vegas Golden Knights en fantastisk kamp. De to sidene bundet til slutt på overtid og Vegas Golden Knights vant med ett poeng på overtid. Den lykkeligste spilleren for Vegas Golden Knights som beseiret Saint Louis Blues denne gangen er Alex Pietrangelo. Han beviste vellykket meningen med tilværelsen med sin styrke. Alex Pietrangelo pleide å ha på seg en St. Louis Blues drakt, og han hadde til og med med seg lagets første Stanley Cup. Dessverre, etter slutten av forrige sesong, ble Alex Pietrangelo utilsiktet forlatt av laget, og han klarte ikke å fortsette å bruke den elskede hockey trøye.

Ut fra resultatene av denne sesongen å dømme er Vegas Golden Knights som signerer Alex Pietrangelo en flott beslutning. Alex Pietrangelo har et vell av ledererfaring, det er det Vegas Golden Knights mangler. Alex Pietrangelo er veldig foøyd med å ha på seg Vegas Golden Knights drakt, hvor han fant fart og mot til å konkurrere om mesterskapet igjen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 189 تاريخ : شنبه 23 اسفند 1399 ساعت: 19:11

I den nye runden av NHL-ordinær sesong slo Dallas Stars Chicago Blackhawks 6-1. Styrken til Chicago Blackhawks har forbedret seg betydelig denne sesongen, og laget er for tiden fjerde i Central Division. I dette spillet benyttet Dallas Stars seg av Chicago Blackhawks 'defensive feil, og laget lyktes raskt å tette poenggapet i de to første kvartalene. De grønne Dallas Stars drakt på banen så ut som et lyn av håp, og de fortsatte å utnytte mulighetene til å score mål.

Dallas Stars og Chicago Blackhawks er to lag med helt forskjellige stiler, og deres taktikk er også forskjellig. Dallas Stars forfølger gleden av fart og dyktighet, mens Chicago Blackhawks legger mer vekt på å vinne eller tape strategisk. Så det er vanskelig for Chicago Blackhawks å vinne når de møter Dallas Stars, og motstanderens raske løsning gjør det vanskelig for dem å utøve en strategisk fordel. De hvite Chicago Blackhawks drakt er veldig populære blant publikum, og de er strategisk bedre i hvert spill.

Dallas Stars vant serieoppgjør forrige sesong, og lagets prestasjoner denne sesongen ligger tydelig bak. I den siste runden av kampen møtte Tampa Bay Lightning og Dallas Stars igjen, og Dallas Stars tapte begge kampene. Tampa Bay Lightning er for tiden nummer 1 i divisjonen, og de presterte nok en gang fremragende denne sesongen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 179 تاريخ : پنجشنبه 21 اسفند 1399 ساعت: 0:22

Det har vært noen endringer i NHL Easte Conference-rangering for noen dager siden. Boston Bruins, som har ledet listen, ble overgått av Washington Capitals. Etter at Washington Capitals ble førsteplassen, klarte Boston Bruins ikke å justere mentaliteten i flere kamper og tapte flere kamper på rad. I denne runden av kampen spilte Boston Bruins mot Washington Capitals hjemme, og laget beseir til slutt motstanderen 5-1. Det harde arbeidet til disse to lagene har ført til at de nåværende New York Islanders er nummer én på rangering.

Spillet var veldig intenst. Begge lagene hadde en sterk mentalitet å vinne, og ingen av dem ville bli overgått til å tape spillet. I løpet av kampen tok Jarred Michael Tinordi og Tom Wilson hockey trøye sine og kjempet mot hverandre, noe som resulterte i en sterkere vilje til å vinne spillet. Etter Boston Bruins 'svake prestasjon denne uken, fikk de endelig tilbake sin gode form og kampånd i dette spillet.

De to lagene vant en kamp i hver av de to kampene, og publikum gleder seg til neste kamp. De siste årene har Boston Bruins drakt blitt likt av mange tilskuere og fans. Dette teamet har sterk styrke og eksplosivitet. Boston Bruins vinner ofte divisjonsmesterskapet, men laget har bare vunnet Stanley Cup 6 ganger. Sist Boston Bruins vant Stanley Cup i 2010-2011, har det gått 10 år. Kan de få et gjennombrudd denne sesongen og vinne æren igjen?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 172 تاريخ : شنبه 16 اسفند 1399 ساعت: 16:31

I denne sesongens NHL-konkurranse rangerte Toronto Maple Leafs først i ligaen med 38 poeng. Toronto Maple Leafs har for tiden 18 seire og 6 tap, og laget håper å få et gjennombrudd denne sesongen. I den siste kampen slo Toronto Maple Leafs Edmonton Oilers 6-1, og de brakte et veldig bra og hardt spill til publikum.

Toronto Maple Leafs drakt og Edmonton Oilers drakt har alltid vært samlinger av hockeyentusiaster, og disse to lagene har en lang historie og kultur. Selv om rekordene til disse to lagene ikke har kommet videre til finalen de siste årene, har ishockeykulturen deres påvirket generasjon etter generasjon. Om Edmonton Oilers kan gå videre til sluttspillet denne sesongen er fortsatt usikkert, men laget er fortsatt ikke sterkt nok. Toronto Maple Leafs ga publikum mye selvtillit, og fansen håper de kan opprettholde denne tilstanden for å fortsette spillet.

Med tiden har ishockeykulturen gradvis blitt dominert av American League i disse årene, og Canada har ingen stor fordel. Ishockeykulturen startet i Canada, da Edmonton Oilers, Toronto Maple Leafs og Montreal Canadiens alle var veldig mektige. Det er synd at styrken til det kanadiske laget i disse årene har mistet sin tidligere stil, så denne sesongen må Toronto Maple Leafs modig stå opp og gjenvinne mesterskapet.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 217 تاريخ : جمعه 15 اسفند 1399 ساعت: 13:01

I NHL-konkurransen kjemper de fire beste i Østkonferansen om førsteplassen. Nylig presterte Boston Bruins dårlig, og Washington Capitals overgikk direkte sine motstandere med 28 poeng for å bli den første. Etter at New York Islanders jobbet hardt for å vinne kampen, er laget nå 2 poeng unna første plass. Philadelphia Flyers ble nummer fire med 25 poeng, og de har sett etter et gunstig gjennombrudd denne sesongen.

I denne runden beseiret Washington Capitals New Jersey Devils 3-2. De nåværende spillee av Washington Capitals er relativt gamle, så de vinner spillet med sin modne tekniske erfaring. De siste årene har Washington Capitals drakt fortsatt vært likt av mange mennesker, og Alexander Mikhailovich er også kaptein på laget. De siste årene utførte de unge spillee trent av Washington Capitals middelmådige, så laget stolte bare på de gamle spillee for å støtte resultatene.

Forrige sesong kjempet New York Islanders modig i sluttspillet og innrømmet ikke nederlag, noe som imponerte mange seere. I begynnelsen av sesongen har New York Islanders vært i nedtellingen, men nå har de angrepet for første gang. Mange fans gir nå New York Islanders drakt navnet "post-power", og resultatene deres overrasker alltid folk i påfølgende kamper.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 184 تاريخ : چهارشنبه 13 اسفند 1399 ساعت: 13:51

I denne sesongens NHL-konkurranse overrasket Florida Panthers enestående forestilling publikum mest. For tiden er Florida Panthers blitt nr. 1 i Central Division. Laget har beseiret Tampa Bay Lightning og Dallas Stars. Denne sesongen har Florida Panthers drakt blitt fanens favoritt, og lagets fremragende ytelse har vunnet alles hjerte. Florida Panthers vant aldri Stanley Cup. Laget gikk videre til finalen i 1996, men tapte mot Colorado Avalanche. Så Florida Panthers har ventet på en mulighet disse årene, teamet håper å vinne et endelig mesterskap.

I forrige kamp slo Florida Panthers Dallas Stars 3-2. I første og andre kvartal av spillet presterte ikke Florida Panthers-spillee bra. Dallas Stars scoret to mål i andre kvartal, og lagkameratene klemte lykkelig. Det er veldig vanskelig å være bestemt til å vinne eller tape til slutten av spillet. Florida Panthers scoret raskt tre mål i det siste tredje kvartalet for å endre spillet.

Florida Panthers spilte jevnt og trutt denne sesongen, akkurat som gepardene er i tilstanden til å fange mat. Laget kan alltid kjempe tappert og vinne på slutten av spillet. Florida Panthers-keeper Sergei Bobrovskys prestasjoner er veldig bra, han har tålt mange mål for laget. Sergei Bobrovsky hadde opprinnelig på seg en Columbus Blue Jackets drakt, men dessverre fikk han ikke lagets kontraktfoyelse på grunn av sin dårlige tilstand. I Sergei Bobrovskys vanskeligste og triste periode ga Florida Panthers ham en 7 år lang kontrakt.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 198 تاريخ : شنبه 9 اسفند 1399 ساعت: 22:01

I den siste NHL-konkurransen beseiret Edmonton Oilers Vancouver Canucks 4-3 for å få fire seire på rad. I Northe League steg Edmonton Oilers til andreplass. I begynnelsen av kampen vant Vancouver Canucks tre mål i første kvartal, og Edmonton Oilers var i en ulempe. Begge sider scoret ikke i andre kvartal, og Connor McDavid scoret to påfølgende mål på slutten av tredje kvartal for å hjelpe laget med å vinne den endelige seieren.

Etter kampen beundret publikum Connor McDavids evne og mot veldig mye. Connor McDavid har brukt Edmonton Oilers drakt i 5 år. Dette er det første laget han har sluttet seg til i karrieren. 24 år gamle Connor McDavid er allerede kaptein på laget. Hans modne og stabile mentalitet har vunnet tilliten og kjærligheten til lagkameratene. Connor McDavid ble valgt ut av Edmonton Oilers i første runde i 2015. Han liker lagets kultur og nhl drakter. Etter mange års akkumulert erfaring håper Connor McDavid å få et gjennombrudd denne sesongen og lede laget til å gå lenger.

Edmonton Oilers har vokst opp med en gruppe unge spillere, og laget er foreløpig ikke stabilt nok i forsvarsspillere. Edmonton Oilers nåværende mål er å overgå Toronto Maple Leafs til å bli nummer én i Northe League. Teamet har ikke oppnådd gode resultater på mange år. Edmonton Oilers tok en feil beslutning som fikk laget til å svekke seg i 30 år. Kan laget bryte gjennom år med vanskeligheter denne sesongen og innvarsle seiersgleden?

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 201 تاريخ : چهارشنبه 6 اسفند 1399 ساعت: 22:58

I NHL-kampen denne sesongen konkurrerer lag i hver divisjon om poengsummen. I Weste Conference's Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche, for å vinne spillet, kjempet spillee til de to lagene i begynnelsen av spillet. Til slutt beseiret Colorado Avalanche Vegas Golden Knights 3-2, og laget beseiret sine motstandere i begge kampene.

Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche er begge lag som har oppnådd rask fremgang de siste årene, og de har kultivert en gruppe unge talenter. Blant dem, på grunn av den fremragende prestasjonen til Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen og Cale Makar, er Colorado Avalanche drakt mer populær blant unge fans. Selv om Vegas Golden Knights drakt nettopp har dukket opp på markedet i noen år, har teamets enestående ytelse fullstendig fanget publikums hjerter.

For tiden er førsteplassen i Weste Conference Saint Louis Blues, men poenggapet mellom de få beste er veldig lite. Saint Louis Blues, Vegas Golden Knights og Colorado Avalanche ble de største kandidatene denne sesongen, og de håper alle å vinne den endelige seieren. Den tidligere kapteinen til Saint Louis Blues har nå sluttet seg til Vegas Golden Knights. Siste gang de to lagene konkurrerte, vant Saint Louis Blues. Dessverre forsinket det andre spillet spillet. For Vegas Golden Knights 'mesterskapsdrøm, inviterte laget Alex Pietrangelo til å bli med. Hvis Alex Pietrangelo ønsker å vinne mesterskapet, må han først beseire Saint Louis Blues og bli nr. 1 i Weste Conference.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 190 تاريخ : دوشنبه 4 اسفند 1399 ساعت: 18:52